Υπηρεσίες Ασφάλειας

- Penetration Testing

Διαδικασία ελέγχου των web υπηρεσιών και συστημάτων σας για ευπάθειες. Σε περίπτωση που βρεθούν ευπάθειες, γίνεται ανάλυση και πρόταση για πλήρη επίλυση τους και ασφάλιση των συστημάτων σας.

 


- Backup, Disk Cloning, Data Cloning, Parallel Disk imaging(Backup on the fly)

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και λογισμικό χωρίς να επιτρέπουν περιθώρια λάθους για να είναι τα δεδομένα σας σας πάντα ασφαλή. 2 από τις πάρα πολλές τεχνικές είναι η δημιουργία κλώνου των μονάδων αποθήκευσης (η πιο συχνές μονάδες είναι HDD, SSD, USB Flash sticks) και μια λιγότερο διαδεδομένη είναι η παράλληλη χρήση μονάδων αποθήκευσης στο σύστημα σας, δηλαδή το σύστημα σας θα χρησιμοποιεί 2 μονάδες αποθήκευσης αντί για μια ώστε σε περίπτωση βλάβης της μιας να υπάρχει ακριβές αντίγραφο στην άλλη. Φυσικά υπάρχουν πολλά περισσότερα setups, το καθένα για συγκεκριμένη χρήση με pros & cons.


- Anonymous browsing & VPN Service
Αναρωτηθήκατε πότε πως η Χ εταιρία βρήκε το e-mail σας και σας έστειλε μια διαφήμιση; Ζούμε στο 2014 όπου οι περισσότερες εταιρίες υποκλέπτουν και πουλούν στοιχεία μας, αυτή είναι η πραγματικότητα, και αυτό είναι μονάχα η αρχή μετά την υποκλοπή ταυτίζουν στοιχεία όπως email accounts και usernames με ιστορικά περιήγησης, γεωγραφικά στοιχεία όπως από πιο σημείο επισκεπτόμαστε την σελίδας τους ώστε να στοχεύσουν στην καλύτερη διαφήμιση που θα έχει πιθανή ανταπόκριση από τον τελικό παραλήπτη. Μπορούμε να τους κάνουμε την ζωή δυσκολότερη κάνοντας ανώνυμο web surfing, χωρίς να ξέρει το Χ website που μένουμε, την πραγματική μας IP address.


- Secure Environment
Καλώς ή κακώς όλοι έχουμε έγγραφα και αρχεία τα οποία δεν θέλουμε να διαρρεύσουν παραέξω μπορεί να είναι κάποια πατέντα, είτε κάποιο εταιρικό μυστικό ή ακόμα και ένα εντελώς προσωπικό έγγραφο που δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μονάχα εμάς. Γιατί να πάρουμε αυτό το ρίσκο; Υπάρχει ειδικό λειτουργικό σύστημα το οποίο προορίζεται μόνο για αυτή την δουλεία.


- Secure communications (email, IM etc)
Κρυπτογράφηση επικοινωνιών όπως emails, instant messangers, VoIP (VOICE over IP), video calls κ.α..

 


- Full disk encryption
Όλοι μπορούμε να πέσουμε θύματα ληστείας στον δρόμο κυκλοφορώντας με την ταμπλέτα μας, το κινητό μας ή το laptop, ακόμα και στο σπίτι μας το 2ο πράγμα μετά από λεφτά και κοσμήματα είναι τα ηλεκτρονικά που τραβούν το ενδιαφέρον των ληστών. Η μόνη λύση για να απαλλαγούμε από το τι μπορούν να βρουν μέσα στους σκληρούς μας δίσκους είναι απλή και λέγεται κρυπτογράφηση δεδομένων, έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι απλά δεν θα βρουν, ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.


- Passphrase cracking
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? Μπορούμε να προσπαθήσουμε να τον βρούμε εμείς για εσάς. (Όσο πιο μεγάλος ο κωδικός τόσο πιο δύσκολο γίνεται, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 δευτερόλεπτο έως εκατομμύρια χρόνια)

 


- Smartphone privacy risk assessment
Πλέον τα smartphones κοντεύουν να γίνουν ή μπορεί και να έγιναν για πολλούς αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, έχουμε μέσα emails, applications, facebook, με ένα privacy check μπορούμε να δούμε αν κάποιο "κακόβουλο" application παίρνει στοιχεία όπως επαφές μας, emails μας κ.λ.π. και τα στέλνει κάπου αλλού όπως να ανακαλύψουμε και άλλα πολλά πράγματα.

 


- Data shredding
Διαγραφή δεδομένων χωρίς καμία ελπίδα ανάκτησης τους.

 

 


- Spyware installation
Θέλετε να δείτε που βρίσκεται το ανήλικο παιδί σας μέσω του κινητού που του δωρίσατε τα Χριστούγεννα όπως και ποία websites επισκέπτεται όταν εσείς δεν είστε από πάνω του; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο λογισμικό ώστε αυτό να είναι εφικτό με μερικά clicks.

 


- Anti-Virus, Firewalls, Application Managers installation
Εγκατάσταση αντιβιοτικών, τοιχωμάτων ασφαλείας και διαχειριστές εφαρμογών για να έχετε εσείς τον απόλυτο έλεγχο του υπολογιστή σας και όχι κάποιος άλλος στην άλλη άκρη της γης.

 


- Digital Forensics
Υπηρεσίες Εγκληματολογίας κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Μερικές από αυτές είναι ανάκτηση δεδομένων τα οποία έχουν διαγραφεί καταλάθος ή μπορεί και όχι, ανάκτηση κωδικών πρόσβασης, ανάκτηση ιστορικού περιηγητή, ανάκτηση emails κ.α..