Κατασκευή Ιστοσελίδας

Για εμάς, η ιστοσελίδα σας είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια τυπική παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που πρέπει να προσδίδει αξία, κύρος και να στοχεύει στην κερδοφορία.

Ο στόχος μας δεν είναι απλά η δημιουργία αισθητικά όμορφων ιστοσελίδων. Το πάθος μας έχει να κάνει με την κατασκευή επιτυχημένων ιστοσελίδων που να ξεχωρίζουν για το design τους, να είναι απόλυτα χρηστικές και να συνεισφέρουν στην κερδοφορία της επιχείρησης.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας:

 

Σχεδίαση
Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε αποτελείται από ένα μοναδικό εικαστικό(template) το οποίο σχεδιάζεται αποκλειστικά για εσάς, πάντα σε σχέση με τις ανάγκες και τις κατευθύνσεις που μας έχετε δώσει. Όλα τα templates που δημιουργούμε είναι Responsive, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα η ιστοσελίδα σας να παρουσιάζεται χωρίς προβλήματα σε διαφορετικά μεγέθη οθονών σε κινητά και σε tablets.

 

Λειτουργικότητα
Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι δυναμικές και μπορείτε εύκολα μέσα από την διαχείριση να προσθέσετε κάποιο κείμενο ή φωτογραφίες. Προτεραιότητα μας είναι η κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε να είναι φιλική στους χρήστες και να τους διευκολύνει στην πλοήγηση και στην αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για μια ιστοσελίδα να έχει επισκέπτες, φροντίζουμε κάθε website που δημιουργούμε να είναι 100% φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.
 

Τεχνογνωσία
Σε κάθε καινούργια δουλειά, τα τμήματα του design, του development και του marketing συνεργάζονται μεταξύ τους και συνθέτουν τις γνώσεις τους ώστε να φθάσει σε εσάς ένα αποτέλεσμα που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας

 

Συνεργασία
Σε όλα τα στάδια της κατασκευής μιας ιστοσελίδας έχουμε σαν προτεραιότητα την άψογη επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουμε πιστά όλες τις κατευθύνσεις που θα μας δώσετε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.